Barion Pixel

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft feletti vásárlásod után! Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft feletti vásárlásod után!

14 napos termék-visszaküldés

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre. Bármilyen kérdésed/problémád felmerül, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Fontos tudnivalók: 

Kiszállítás előtt minden esetben ellenőrizzük a vásárolt termékek állapotát (ékszerek, karláncok, karkötők részeit, a karóra szíját, az elemet, az óraszerkezet működését). Ennek ellenére is előfordulhat azonban, hogy a kiküldött termék hibás, vagy nincs összhangban az elképzeléseiddel. A hatályos jogszabályokkal összhangban a jdsbudapest.hu 14 napon belül visszaveszi a terméket.

Nem rendeltetésszerű használat esetén (pl. parfümmel, testápolóval érintkezés, leesés, nem szakképzett személy általi felnyitás vagy túlerőltetés esetén stb.) azonban nem áll módunkban visszavenni a terméket.

Karórákkal kapcsolatos egyéb információk:

Kiküldés előtt minden karórát ellenőrzünk, tesztelünk, ennek ellenére előfordulhat, hogy a kiszállított karóra néhány napon/héten/hónapon belül megáll, megáll majd újra elindul vagy a percmutató csak egy helyben ugrál. Ezeket a tüneteket valószínűleg az elem merülése okozza, annak töltöttségi szintjét ugyanis nincs módunkban ellenőrizni, csak előzetesen tesztelni a karóra működését. Ezekben az esetekben a hibát egy egyszerű elemcsere megoldja, amelyet bármilyen órás szakember el tud végezni, az a garanciát nem befolyásolja. Ha mégsem az elemmel volt a gond, hanem a szerkezet a hibás, a szakember jelezni fogja. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a hibát minél előtt orvosolni tudjuk.

Fontos! Amennyiben a fenti tünetekkel visszaküldöd az órát, és a problémát egy egyszerű elemcsere is megoldja, abban az esetben az újbóli kiszállítás költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésedet köszönjük.

Egyéb ékszerekkel kapcsolatos információk:

Készítést követően minden karkötőt tesztelünk, amennyiben a karkötő damilja mégis váratlanul elszakad, ám a gyöngyök megvannak, örömmel újra fűzzük Neked. Ám nem rendeltetésszerű használat esetén (túlfeszítés, megerőltetés, nehéz tárgyak cipelése, karkötőt ért ütés, gondatlan viselet) nem áll módunkban a terméket cserélni.

Az egyéb ékszerek részleteit is ellenőrizzük kiszállítás előtt. Nem rendeltetésszerű használat esetén (hordásból adódó sérülés, megerőltetés, nehéz tárgyak cipelése, ékszert ért ütés, gondatlan viselet) nem áll módunkban a terméket cserélni. 

 

2. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

 

 

Címzett:3  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:4

…………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………

 

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:5

 

…………………………………………………………………………………………………

A fogyasztó(k) neve:

 

…………………………………………………………………………………………………

A fogyasztó(k) címe:

 

…………………………………………………………………………………………………

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén):

…………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………

Kelt: ……………………………………………………………………………………………

 

---------------------------------------------

 

3 Itt szükséges a vállalkozás nevének, postai címének, és – ha van – telefonszámának, telefax-számának és elektronikus levelezési címének megjelölése.

4 Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése

5 A megfelelő jelölendő

 
 
 
Az oldal tetejére