Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Adománygyűjtő karkötő

Jótékonysági Adománygyűjtő kampány indult a JDSBudapest és a Lélekkel az Egészségért Alapítvány együttműködésével. A kampány keretében egy karkötő megvásárlásával most egy gyerek Sulinyugi stresszkezelő programon való részvételét is támogatod. 

A Lélekkel az Egészségért Alapítvánnyal közös kampányunkra kétféle karkötővel készültem annak érdekében, hogy az adományozók az ízlésükhöz leginkább passzoló ékszert vásárolhassák meg. A karkötők közös jellemzője a Sulinyugi arculatához illeszkedő színválasztás, valamint az arany színű, antiallergén, ólom, nikkel és kadmium mentes lánc, illetve nemesacél, antiallergén szerelékek.

Az egyik karkötő jáde ásványgyöngy nagyobb szemes láncra fűzve.
A másik karkötő japán, Miyuki delica üveggyöngy díszítésű, apró szemű lánc.

Rendezés:
Részletesebben a Sulinyugi programról:
 
A Sulinyugi programmal a Lélekkel az Egészségért Alapítvány munkatársai egy kis plusz napfényt és derűt visz az iskola falai közé. Céljuk a gyerekeknek, tanároknak és a szülőknek még többet megtanítani a hatékony stresszkezelésről, hogy minél sikeresebbek legyenek a tanórák. Szeretnek a gyerekekkel együtt dolgozni, könnyen tudnak kapcsolatot építeni a pedagógusokkal, valamint céljuk a szülők hatékony bevonása is a közös egészségnevelő munkába.
A feszültség, a stressz az élet természetes velejárója, azonban lényeges kérdés, hogy hogyan kezeljük ezeket. A  missziójuk az, hogy minden iskolai résztvevő (gyerek, tanár és a szülő is):
  • időben ismerje fel a saját feszültségét,
  • rendelkezzen stresszkezelő eszköztárral,
  • tudja azokat készség szintjén alkalmazni,
  • egy nyelvet beszéljen a feszültségkezelésről.
 
A karkötőről néhány további információ:
A Jade ásványt, már őseink is használták. Távol-Keleten szerencsehozó amulettként viselték, de már jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását is. Méregtelenítő hatása van, serkenti a mellékvesék működését, sejtregeneráló, gyorsítja a sebgyógyulást. A jade megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, erősíti az idegrendszert, és elűzi a rossz közérzetet.
A Miyuki delica gyöngyök a legmagasabb minőséget képviselik, teljesen szabályos, üveg alapanyagú gyöngy.
Az oldal tetejére