Barion Pixel

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

JDSVibes - bejegyzés az alapítótól

JDSVibes - bejegyzés az alapítótól
Abban a pillanatban, amikor megfogalmazódott a gondolat, hogy saját ékszer márkát szeretnék, az is megfogalmazódott, hogy nem pusztán webshopot hozok létre, hanem egy márkát, aminek lelke van. 

"Bárki képes rá, hogy feladja. Ez a világ legkönnyebb dolga. De talpon maradni akkor is, amikor mindenki megértené, ha összeomlanál, az az igazi erő. " (Csattos Ilona)

Imádom ezt az idézetet. Az elmúlt 10 évben számtalanszor merítettem belőle. A saját vállalkozás gondolata már kisgyeremek korom óta erősen él bennem. Hajtott a felelősségvállalás, hajtott, hogy valami igazán nagy dolognak legyek a része.

Magyarország sorsát nagyon sokáig viseltem a szívemen. Szerettem volna a magyar közösségekért dolgozni, bátorítani, erősíteni, biztatni őket. Magyarország nevét öregbíteni. Megmutatni, hogy bármi lehetséges. Induljunk bárhonnan, az álmainknak csak mi szabunk határokat.

A küldetésem nem változott, maximum az aktuálisan választott eszköz az, ami újra és újra megújul(ásra kényszerül). 

Amikor 2020 januárjában megfogalmazódott a gondolat, hogy egy saját ékszer márkát hozzak létre, abban is biztos voltam, hogy egy olyan márkát szeretnék, ami értéket közvetít. Ami hangosan kiáltja a reményt, az inspirációt, a gyönyörűt, törekszik a tökéletességre és letisztultságával éppen azt adja meg viselőjének, amire neki szüksége van. 

Hajtott a vágy, hogy olyat alkossak, ami nem pusztán a vásárlóról szól. Ami nem pusztán 'rideg' értékesítés.
Vágytam arra, hogy ez egy komplex dolog legyen. Egy életfilozófia, egy szemlélet, egy választott stílus. Egy olyan alternatíva, ami megbízhatóan ott áll tulajdonosa mellett. Ami áhítozik arra, hogy végre felcsatold, hogy kölcsönhatásba léphessen Veled. Ami csak arra vár, hogy felszabadítsa a Benned rejlő Ékszert! Hiszem, hogy mindannyiunkban ott él egy gyönyörű nő, egy kivételes drágakő, egy valódi kristály, egy egyedülálló ékszer. A hétköznapok folyamán oly könnyű megfeledkezni lelkünk magjáról. A bennünk élő Gyönyörűről.

Gyakorlatilag úgy is értelmezhetjük, hogy minden az ellen dolgozik, hogy időt szánjunk önmagunkra, hogy önmagunk felé forduljunk. Hogy önmagunkkkal kapcsolódjunk. Ennek erejét még én is csak tanulom. Zöldfülű vagyok a folyamatban, ám azt máris érzem, hogy sejtszintű szükségem van erre. Mint egy kiszáradt föld, úgy iszom ezt a fényt, ami elhalványul, ha nem töltöm vele az időt, ám azonnal feltölt, amikor kegyelme a figyelmem által megérint. 

Ez a szemlélet táplálja a JDSBudapest márkát is. Küldetése a emlékeztetés. Gyengéd üzenete oly lágyan érint, amire lelkünk életörömmel válaszol. Nem ad és nem követel semmit. Egyszerűen csak Érted létezik, és nincs más vágya, mint bársonyosságával felszínre hozni és felszínen tartani a benned élő Nőt. Aki mindig is voltál, és leszel. 

Hiszem, hogy válogatásaim és alkotásaim kifinomultságukkal hozzájárulnak, hogy mi magyar nők is megtaláljuk a bennünk élő erőt, a szépséget. Hogy bízzunk önmagunkban és bátran támaszkodjunk arra a lélekre, aki bennünk él. A #jdsvibes éppen ezt közvetíti. Gyere, és tapasztald meg Te is a varázsát. 

Tartalomhoz tartozó címkék: ékszer új kollekció
Az oldal tetejére