Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Kik vagyunk?

A kifinomult elegancia jegyét képviselő   egyedi és limitált termékeivel kívánja meghódítani a hazai piacot. Örökzöld stílusával, olykor pimasz színkombinációival teszi különlegessé a mindennapi viseletedet. 

Mi, a -nél elkötelezettek vagyunk a kivételesen gyönyörű, vonzó, lágy és nőies vonalak, formák, színek és időnként bohém párosítások mellett. Termékeinket rendkívüli gondosság mellett tervezzük és készítjük annak érdekében, hogy azok kifogástalan megjelenést kölcsönözzenek vásárlóink számára.

Elvünk a folyamatos megújulás. Rengeteg energiát fektetünk abba, hogy termékeinknek mind a szín-, mind a formavilága harmóniában legyen. Kollekcióinkat éppen ezért fogjuk újra és újra megújítani, hogy olyan termékeket kínáljunk Nektek, amelyek megalkuvás nélkül lehetnek imádott ékszerek. Olyan tökéletes kiegészítők, amelyek a kifinomult eleganciát kedvelő nők titkos vágyai.  

Termékeink nem pusztán egyedi karkötők és saját tervezésű karórák. Esztétikum és vonzerő, amely mindannyiunkban ott él. Keltsük életre nap mint nap, amelyben ezek az egyedülálló ékszerek segítségedre lesznek.

                                                                                             
Szeretettel,
 

csapata nevében:

Duka Zsófia

 

 

Ezúton is szeretnénk Partnereinknek köszönetet mondani, nélkülük nem indulhatott volna el a vállalkozásunk. Külön köszönet a rengeteg gyönyörű fotóért Stöckler Balázsnak (sbhunphoto@gmail.com), és Dejcző Balázsnak (dejczophoto@gmail.com). 

Az oldal tetejére